User avatar
Don Corleone

Posted Sun Oct 11, 2020 1:04 pm

Hello - I have an A500 that I took out of storage a couple weeks ago. Fired it up and worked. Cleaned the case, blew out the dust, then reconnected it and now I get the 11 power led blinks from hell.... bummer. Anyway, if anyone is interested in making an offer I can ship it. Also has a working original Amiga monitor and original Amiga external drive.

Thank you,

Gino

User avatar
intric8
Seattle, WA, USA
Website

Posted Sun Oct 11, 2020 1:12 pm

@Gino

Where are you located?

User avatar
obitus1990
New Orleans, LA, USA

Posted Sun Oct 11, 2020 4:04 pm

Did you at least troubleshoot it for loose ICs as I mentioned in the reply to the PM you had sent me?

User avatar
Zippy Zapp
CA, USA

Posted Mon Oct 12, 2020 11:05 am

Location? Where is it shipping from? Also, what brand and model is the Monitor and external drive?

User avatar
Don Corleone

Posted Tue Oct 13, 2020 3:13 pm

Hi friends - I'm located in Chico, CA. The monitor and external drive I have are the original ones that I had with my A1000. The monitor is the 1080 and the drive is the 1010. However, before I sell anything, I'm going to give Obitus' PM response to me a try - he encouraged me to try re-seating the chips before I throw in the towel. I will do that and let everyone know.

All that said... I find myself greatly missing my A1000. I realize they are very hard to find now. I do still have my original A500 in my man cave, which runs beautifully and is still in exquisite shape. But I would gladly trade it and pay $$ for an A1000 with keyboard.

The A500 that I'm either selling (or trying to get working again), was my dad's...





Return to “Trading Post”